Agenda

Hieronder een overzicht van alle agendapunten.

donderdag 19 mei 2016 13:30 - 16:30 uur

Fortes : best practice Seminar

Fortes Solutions organizes a Best Practice Seminar on the 19th of May. The theme of this seminar is 'Strategy realization in 2016: tight control or not' Locatie: Groot Kievitsdal, Baarn
dinsdag 19 april 2016

IPMA parade

Het jaarlijkse evenement voor de projectleider, de portfoliomanager en de projectondersteuner. Een dag vol met lezingen en workshops. Thema van deze IPMA parade: "Betere projecten voor een betere werled" Locatie Nieuwegein.
woensdag 18 november 2015

IPMA jaar congres.

Op 18 november 2015 vindt weer een nieuwe editie plaats van het IPMA Jaarcongres. Locatie: ‘t Spant te Bussum. Details volgens spoedig. Zie www.ipma-nl.nl
donderdag 1 oktober 2015

De Essentie - een mini symposium - uitnodiging

In samen werking met Promi en Project Reports, wordt er op 1 oktober 2015, een mini symposium georganiseerd met als thema "de Essentie". Waar draait het nu werkelijk om. Wat is de essentie van portfolio management, wat is de essentie van een PMO eigenlijk en wat is de essentie van het rapporteren. Drie korte lezingen van ervaren vakbroeders. Locatie Abcoude. Meer details zie de pagina "de Essentie". Zie tab "KENNIS", tab de "Essentie"
maandag 28 september 2015

IPMA wereld congres. Dit jaar in Panama.

donderdag 11 juni 2015

PMI Netherlands Summit, te Bussum

dinsdag 21 april 2015

Jaarlijkse IPMA Parade

Het jaarlijkse evenement voor projectmanagers, program- en portfoliomanagers. Ook voor projectondersteuners en hoofd PMO. Een congres vol met lezingen, workshops en entertainment. Een must voor de professional die zijn vak serieus neemt.
donderdag 19 maart 2015

PMO WIN congres

Het jaarlijks congres over PMO onderwerpen. Georganiseerd door het team van WIN projectassistenten