Nieuws

vrijdag 8 april 2016

Opdracht gemeente Haarlem

Recent heeft Intendance de opdracht gekregen van de gemeente Haarlem, om een planning op te zetten voor een stadsontwikkelgebied.  Voor beide partijen was het nieuw, om op produkt basis te acteren. In plaats van om op basis van gerealiseerde uren te werken, is er afgesproken dat er op het einde van een bep[aalde periode, een planning overhandigd wordt. 

zondag 10 januari 2016

Opzetten Masterclass PMO

Intendance is de samenwerking aangegaan met de beroepsvereniging  RIDDS (masters of projectmanagement) om gezamenlijk een Masterclass op te zetten van 2 dagen, met als thema "PMO van de toekomst".  Op dit moment worden de eerste acties aangezet met de voorbereidingen ervan. Mocht u nu al geinteresseerd zijn en op de hoogte gehouden willen worden van de voortgang, stuur Intendance een mail (zie contact). Dan komt u op de verzendlijst.  Zoals het er nu naar uit ziet zullen deze na de zomer worden gehouden. 

donderdag 8 oktober 2015

Nieuwe dienst Intendance - Projectondersteuning

Intendance PMO breidt haar diensten uit met projectondersteuning. Projectondersteuning is maatwerk. Voor grote organisaties als wel voor het MKB leveren wij professionele ondersteuning.

Tijdelijke ondersteuning kan bestaan uit planners, financiele project/programmacontrolers, projectcommunicatie of algemene projectondersteuning

Geïnteresseerd in projectondersteuning, laat het ons weten.

.

donderdag 1 oktober 2015

Mini-symposium "De Essentie"

Donderdag 1 oktober is het mini-symposium gehouden over De Essentie van portfolio, PMO en rapportages. We kunnen terug kijken naar een zeer geslaagd evenement. Circa 50 bezoekers uit alle delen van het land. De laatste gingen om 8 uur 's avonds naar huis.

Wellicht kunnen wij u volgende keer uitnodigen. Laat het ons weten.

 

maandag 2 maart 2015

IPMA-D kandidaten geslaagd

Intendance PMO heeft in dec 2014- maart 2015 voor 5 kandidaten een IPMA-D training verzorgd. Vier kandidaten hebben het fel begeerde diploma gehaald. Intendance PMO feliciteert deze nieuwe collega's van harte.  In september kunnen kandidaten zich nog inschrijven voor de IPMA-D training.

zaterdag 14 februari 2015

Implementatie Principal Toolbox bij Waternet in Amsterdam

Op speciaal verzoek is Intendance begonnen met de implementatie van de PPM applicatie Principal Toolbox bij Waternet.  De insteek bij deze implementatie is de benadering van uit de functionaliteit, het vak projectmanagement. Vaak wordt vergeten waarom de PPM-applicatie is aangeschaft. Een PPM-applicatie is een hele sterke "tool" die bedrijven heel vele nut kan leveren, mits het doordacht ingericht en geconfigureerd is.

zaterdag 10 januari 2015

IPMA-D training door Intendance PMO

Intendance is geselecteerd om voor twee organisaties een IPMA-D training te verzorgen. Na afloop wordt geëvalueerd of Intendance voor het gehele bedrijf de trainingen mag verzorgen.

donderdag 11 december 2014

Ontwikkeling IPMA - PMO certificering

Intendance participeert in de werkgroep van IPMA - Nederland die bezig is met het opzetten en ontwikkelen van de certificering voor de PMO' ers. Deze groep wordt steeds beter opgeleid en er is vanuit het bedrijfsleven steeds meer vraag naar certificering. De verwachting is dat medio 2015 de eerste trainingen gestart worden en dat daarna de examens gemaakt kunnen worden.  Het IPM-PMO certificaat is een MBO+/HBO niveau en de stof is deels gebaseerd op het IPMA projectmanagement certificeringtraject. Voor meer informatie kunt u Intendance benaderen.

zaterdag 15 november 2014

Training Opdrachtgeverschap bij Ter Weel

Op speciaal verzoek is een 1 daagse training verzorgd voor het Mangement team (MT), dat als opdrachtgever acteert. Tijdens deze training wordt ingegaan op de rol van opdrachtgever, de valkuilen, de samenwerking met de projectmanager. De lestof wordt afgewisseld met oefeningen en discussie. Een aanrader!